Det nya året för era barn

Christina Fox | August 5, 2017


Vi har vänt sida i kalendern. För många markerar det nya året en möjlighet att göra förändringar, påbörja ett nytt kapitel och få tillfälle att börja på ny kula.

Men vad vi inte får höra eller se är reklam som uppmanar oss att investera mer tid i våra barn. Vi blir inte uppmuntrade att lära våra barn Guds Ord. Bland allt prat om nyårslöften och mål, talar ingen om för oss hur viktigt det är att tala evangeliet in i våra barns hjärtan, överösa dem med vår kärlek, och leda dem på den väg som leder till livet.

Faktum är att mycket av det vi hör säger raka motsatsen: fyll tiden med aktiviteter, våra sinnen med de senaste nyheterna och våra hjärtan med kärlek till ägodelar. Och precis som det nya året erbjuder stora möjligheter, är riskerna att göra detta oändligt många. Ju mer vår tid upptas av sysselsättningar och aktiviteter, desto mindre tid har vi att lära och undervisa våra barn om Frälsaren.

Låt oss detta år gå in för att undervisa våra barn om Kristus. När alla andra gör planer och mål för allt de vill göra i år, låt oss tänka över specifika sätt att leda våra…


To read the rest of this article, visit http://www.thegospelcoalition.org/sv/article/det-nya-aret-foer-era-barn.