Gloria Furman om att uppskatta Kristus mitt i det hetsiga mammalivet

Christina Fox | July 19, 2017


Klockan var bara åtta på morgonen, men jag längtade redan efter att gå och lägga mig. Jag hade varit skiljedomare i två leksakskonflikter, och skulle nu ge mig på berget av smutstvätt, som tycks ha fyrdubblats över natten. Jag upprepade instruktionerna för döva små öron: “Det är dags att borsta tänderna.” “Peta inte i näsan.” “Säg inte fula ord.” Huvud och hals värkte, och en feber kom långsamt smygande.

Livet som mamma är påfrestande både till kropp och själ. Varje dag måste man ge upp sin egen vilja och önskningar till förmån för andra. Det är ett energikrävande liv där man vaknar mindre utvilad än när man gick och lade sig. Ingenting är ditt eget längre—det är inte ditt andrum, inte din tid, inte din sömn. En del dagar känns som en dålig version av filmen Måndag hela veckan—en ständig upprepning av den föregående dagen.

Som mamma fastnar jag ofta med vardagliga detaljer. Jag fastnar och blir helt upptagen av det kaos och de oväntade situationer som uppstår. Jag kämpar i min svaghet mot den strida strömmen av utmaningar, men kommer ingen vart. Det slutar oftast med att jag blir helt slutkörd, trött, modfälld och ensam.

Denna dag, då…


To read the rest of this article, visit http://www.thegospelcoalition.org/sv/article/gloria-furman-om-att-uppskatta-kristus-mitt-i-det-hetsiga-mammalivet.