Hur man förändrar sitt sinne

| July 1, 2017


Början på det nya året är ett gyllene tillfälle att pröva någonting nytt. När du gör din lista över löften och målsättningar för det nya året vill jag rekommendera en enkel fyrstegsprocess som kan förvandla ditt liv genom att, bokstavligt talat, förändra ditt sinne.

Efter att ha läst hela inlägget kommer de flesta av läsarna att fnissa åt ett så överdrivet påstående och aldrig testa den här metoden. En mindre grupp kommer se det som lite intressant, och uppfatta det som att jag bara överdriver lite grann, men de kommer inte heller att testa metoden. Men det finns en liten minoritet som kommer att förstå hur genialisk den är och omedelbart börja använda den i sina liv. Denna grupp kommer sedan att säga att mitt påstående var en underdrift.

Detta inlägg är skrivet för dem.

För några år sedan råkade jag stöta på en variant av dessa fyra steg i en artikel av teologen Fred Sanders och samma dag följde jag hans rekommendation. Senare fick jag nöjet att möta Sanders personligen och berätta hur hans artikel hade förvandlat mitt liv. Min förhoppning är att minst en person till ska följa detta råd och uppleva samma förvandlande effekt.

Innan jag avslöjar…


To read the rest of this article, visit http://www.thegospelcoalition.org/sv/article/hur-man-foeraendrar-sitt-sinne.