Studenter, kasta inte bort er sommar

Jeff Brewer | July 20, 2017


Studenter, ni vet att det är slut på vårterminen när ni pluggar utomhus fastän det är 14 grader och kastar frisbee fastän det är mulet och blåsigt. Ni är trötta på skolan, redo att gå hem och mer än redo för varmt väder – det är dags för sommarlov!

Men innan ni vet ordet av är augusti här – solbrända, luspanka och (flämt!) redo att flytta tillbaka till studentboendet. Vänta inte till dess för att förverkliga allt det ni borde ha gjort för att växa i Kristus när ni varit hemma på sommaren. Förbered er redan nu för att tillbringa dessa månader borta från prov och skolmat med att åtnjuta rik och överflödande nåd från Gud. Här är 10 saker som kan hjälpa er att växa i er tro när ni har sommarlov.

1. Planera. Det gamla talesättet stämmer: ”De som misslyckas att planera, planerar att misslyckas.” Precis som du lagt tid på att lägga upp arbete och planerat semestrar och resor med vänner, ta lite tid att planera dina andliga prioriteringar inför sommaren. Schemalägg en tid där du kommer att kunna konsekvent, varje dag, läsa Ordet och be. Leta upp en daglig andaktsbok (mina personliga favoriter finns här och …


To read the rest of this article, visit http://www.thegospelcoalition.org/sv/article/studenter-kasta-inte-bort-er-sommar.