Till pappa, kramar från adoptivdottern

Chelsea Patterson | August 5, 2017


Min historia började i Rumänien med en 19 år gammal ogift flicka som inte kunde ta hand om mig. Herren valde suveränt att jag skulle adopteras. Jag är så välsignad att en man och kvinna från USA tog detta beslut som radikalt skulle förändra mitt liv för evigt när de reste över världen och valde mig till att bli deras dotter. Fars dag till ära delar jag detta brev till min adoptivfar.

* * * * *

Käraste pappa

När Amerika nu stannar upp för att fira fars dag denna söndag inser jag samtidigt att denna helgdag tyvärr inte är lätt för många, därför att de har saknat starka, gudfruktiga fäder.

Men Herren behagade välsigna mig och låta en av de underbaraste män jag känner bli min pappa—du! Biologin säger att du inte är min riktige far, men kärleken säger någonting annat. Blodsband är det minsta som gör en familj. Gudaktig kärlek är en familjs verkliga hjärtblod. Du har älskat mig som Gud Fadern älskade mig. Många människor frågar om jag är intresserad av att träffa min “riktiga” pappa, men de menar egentligen: “Vill du träffa din biologiska pappa?”

De kommer aldrig att förstå, eller hur, pappa?!

Det var du…


To read the rest of this article, visit http://www.thegospelcoalition.org/sv/article/till-pappa-kramar-fran-adoptivdottern.